Neem de leiding in elk lastig gesprek met

Moeilijk gesprek script

HET LASTIG GESPREK SCRIPT

Het Probleem

Sarcastische collega's, dominante klanten, veeleisende leidinggevenden, geroddel en achterklap op de werkvloer. Ongeïnteresseerde echtgenoot, verpieterende partners, tegenstribbelende tieners en puberende peuters, vastgeroeste (schoon)ouders, enzovoort...

Eerste Hulp Bij Oplossingen

De oplossing

Met 'Het Lastig Gesprek Script' zet je de eerste stap in Het 1-2-3 stappenplan, dat ik aan mediators onderwijs. Het helpt je een doorbraak te bereiken in lastigste situaties.


In 95% van de gevallen vergeten mensen de meest cruciale stap om tot een echte oplossing te komen. 


Neem de leiding in het gesprek met Het Lastig Gesprek Script en zorg dat dit voor het grijpen ligt!

Uit jarenlange onderzoek naar talloze (innerlijke) conflictoplossing-methoden, psychologische en esoterische kennis en mijn eigen ervaringen, zowel priv├ę als in mijn functie als mediator,  haalde ik de rode lijn en ontwikkelde een eenvoudig 3 stappenplan, dat je altijd en overal kunt toepassen. 

Met 'Het Lastig Gesprek Script' ontvang je alvast de 3 Vragen voor een doorbraak.

null

Het Lastig Gesprek script uit:

mediation in het dagelijks leven

Bekend van:

Hilde kroon in de media

Wat gebruikers zeggen.....

"Het is zo simpel dat het ik niet zelf heb kunnen bedenken, hoewel ik nu denk: Dat had ik zelf wel kunnen bedenken en toch heb ik het niet bedacht!"

Beatrice D. directeur en mediator

"Bespreekbaar maken en omgaan met sarcastisch en vernederend gedrag blijft een uitdaging, maar nu weet ik hoe het aan te pakken. en het gaat steeds beter"

vrouw met glimlach

Mandy S.  -  Personal Assistent

"toen ik het ging toepassen was het best spannend. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou werken: De angel eruit en daar was ie: de oplossing!"

Jeffrey O.  - makelaar

Moeilijk gesprek script

Het lastig gesprek script downloaden