mediation

Online mediation

mediation in the cloud

Het wat en hoe van online mediation en afhandeling

kantoor

Niet aan tafel, toch in gesprek!


Op het moment dat jullie liever niet met of bij elkaar aan tafel kunnen of willen zitten,  zoals rond de maatregelen voor COVID 19, dan kunnen we  online mediation inzetten. Zo kunnen jullie vanuit je eigen woonkamer/kantoor, toch met elkaar afspraken maken!


En het belangrijkste: jullie blijven met elkaar in gesprek! Dezelfde regels en gebruiken als bij 'gewone' mediation gelden bij online mediation: naar elkaar luisteren, argumenten, belangen en verlangenonderzoek.


online-training-conflicten-oplossen

Dezelfde spelregels en gebruiken

Alvorens we van start gaan voeren we een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek informeer ik jullie over de werkwijze, kosten en procedure van bemiddeling/mediation en kunnen we afstemmen wat de behoeften zijn.


Ook komt aan bod wat jullie van mij kunnen verwachten en wat ik van jullie verwacht. Vervolgens zal er een mediationovereenkomst opgesteld worden. Deze ontvangen jullie vergezeld van een factuur, via mail of post. Zodra de mediationovereenkomst retour is  ontvangen, en de factuur is voldaan, gaat de online mediation van start.
overeenkomst

regie in eigen hand

Niet de rechter of een advocaat bepaalt  jullie toekomst, maar nemen jullie zelf de regie over je leven. Er wordt volgens een methode gewerkt die zorgt dat binnen de gegeven omstandigheden de best mogelijke uitkomst wordt behaald.

Ik help jullie graag hierbij 

aanmelden & inloggen

Gesprekken vinden plaats via Zoom. Jullie hoeven geen eigen account te hebben. Ik maak iedereen wegwijs in het programma.  Bij de aanmelding ontvangen jullie de inlog voor de zoommeeting.

mogelijk-of-onmogelijk

Binnenkort:scheiding online regelen

Als tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk is dat de situatie juridisch en financieel eenduidig is, alle belangen gewaarborgd zijn en het contact harmonieus verloopt, kan de gehele mediation online plaatsvinden, inclusief het aanleveren en opmaken van de documenten, indienen verzoekschrift, berustingsverklaringen etc., door middel van vragenlijsten worden de tekstmodules voor het convenant opgezet.  


mogelijk-of-onmogelijk

BINNENKORT: exit-regelingen online regelen

Als tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk is dat de situatie juridisch en financieel eenduidig is, alle belangen gewaarborgd zijn en het contact harmonieus verloopt, kan het traject online plaatsvinden, inclusief het aanleveren en opmaken van de documenten, door middel van vragenlijsten worden de tekstmodules voor het convenant opgezet.

Gratis Gids over navigern in conflictsituaties

Deze gids helpt je navigeren in conflictsituaties met tips om escalatie te voorkomen, wat je zelf kunt doen en wanneer hulp in te schakelen.
No opt-in form has been selected
De Navigatie Gids in Conflictsituaties

Neem contact op over de mogelijkheden

arrow_drop_up arrow_drop_down