Online mediation

Afspraken 'in the cloud'

Het wat en hoe van online mediation

kantoor

Niet aan tafel, toch in gesprek!


Online één-op-één gesprekken om argumenten, belangen, verlangens, rechten en plichten helder te krijgen, zodat je ze daarna kunt delen met de ander


online-training-conflicten-oplossen

Dezelfde spelregels en gebruiken

Alvorens we van start gaan voeren we een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek informeer ik jullie over de werkwijze, kosten en procedure van bemiddeling/mediation en kunnen we afstemmen wat de behoeften zijn.


Ook komt aan bod wat jullie van mij kunnen verwachten en wat ik van jullie verwacht. Vervolgens zal er een mediationovereenkomst opgesteld worden. Deze ontvangen jullie vergezeld van een factuur, via mail of post. Zodra de mediationovereenkomst retour is  ontvangen, en de factuur is voldaan, gaat de online mediation van start.
overeenkomst

regie in eigen hand

Niet de rechter of een advocaat bepaalt  jullie toekomst, maar nemen jullie zelf de regie over je leven. Er wordt volgens een methode gewerkt die zorgt dat binnen de gegeven omstandigheden de best mogelijke uitkomst wordt behaald.

Ik help jullie graag hierbij 

aanmelden & inloggen

Gesprekken vinden plaats via Zoom. Jullie hoeven geen eigen account te hebben. Ik maak iedereen wegwijs in het programma.  Bij de aanmelding ontvangen jullie de inlog voor de zoommeeting. 

mogelijk-of-onmogelijk

scheiding online regelen

Als tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk is dat de situatie juridisch en financieel eenduidig is, alle belangen gewaarborgd zijn en het contact harmonieus verloopt, kan de gehele mediation online plaatsvinden, inclusief het aanleveren en opmaken van de documenten, indienen verzoekschrift, berustingsverklaringen etc., door middel van vragenlijsten worden de tekstmodules voor het convenant opgezet.  
mogelijk-of-onmogelijk

exit-regelingen online regelen

Als tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk is dat de situatie juridisch en financieel eenduidig is, alle belangen gewaarborgd zijn en het contact harmonieus verloopt, kan het traject online plaatsvinden, inclusief het aanleveren en opmaken van de documenten, door middel van vragenlijsten worden de tekstmodules voor het convenant opgezet.

Neem contact op over de mogelijkheden